Aanvullende mogelijkheden

InsiteMeterstandenApp

Met de InsiteMeterstandenApp kunt u makkelijk alle meterstanden van uw installaties opnemen. In de app worden looproutes naar en foto’s van de meters weergegeven zodat iedereen weet waar de meters zich bevinden. De looproute die is opgenomen in de app is zo efficiënt als mogelijk, zodat er geen tijd verloren gaat aan het lopen tussen de meters. Tevens wordt de foutmarge geminimaliseerd:

  • De meterstanden worden direct ingevoerd in het systeem. Dit voorkomt fouten in het overnemen van geschreven standen in een computer.
  • Wanneer een meterstand wordt opgenomen met de app, wordt deze vergeleken met de vorige meterstand. Deze geeft een melding wanneer de meterstand te laag is (volgens voorspelling). Dit voorkomt typ fouten.
  • Het is meteen duidelijk (door het gebruik van foto’s) om welke meter het gaat, ook wanneer er meerdere meters hangen. Dit voorkomt opname van standen van verkeerde meters.

InsiteSlimmeMeter

De InsiteSlimmeMeter is een dienst waarmee energiegegevens in InsiteReports beschikbaar worden. De meterstanden die bij de netbeheerder bekend zijn, worden door Energie Data Services Nederland (EDSN) bijgehouden en kunnen beschikbaar worden gesteld voor derden. Door gebruik te maken van de InsiteSlimmeMeter hoeft u zich niet meer zelf te bekommeren om de meterstanden en heeft u direct inzicht in het verbruik.

  • Doordat de meterstanden rechstreeks naar InsiteReports worden gezonden, kunnen er geen menselijke fouten worden gemaakt en weet u zeker dat de gegevens juist zijn.
  • U heeft geen kosten meer aan een medewerker die de meterstanden op moet nemen en door moet geven.

InsiteDashboard

U ziet het steeds vaker in de lobby van gebouwen: het actuele gebruik van het gebouw aangevuld met verkeersinformatie, nieuws en het weerbericht. InsiteDashboard maakt het mogelijk dat u dit voortaan ook kunt. Door uw verbruik te tonen aan uw gebouwgebruikers en haar bezoekers geeft u openheid van zaken en toont u uw maatregelen omtrent Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. U kunt bijvoorbeeld laten zien hoeveel energie er wordt teruggewonnen doordat er gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen.

 

Offerte aanvragen, vragen, ideeën of opmerkingen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.