Met inzicht naar een duurzame toekomst

Gebruikersnaam: Gast
Geen wachtwoord nodig

Alles in één: eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk

InsiteView® maakt het mogelijk om al uw gebouwinstallaties met elkaar te laten communiceren en alle installaties op afstand te bedienen met slechts één systeem. Het visualiseert en verwerkt alle informatie die hiermee wordt verzameld. Doordat InsiteView® alle benodigde informatie opvraagt en zelfs bijstuurt, kan er op een efficiënte manier worden samengewerkt en kan de functionaliteit worden geoptimaliseerd.

eigenschappen_voordelen01

Comfort verhogend en kostenbesparend

Doordat u inzicht heeft in de prestaties van uw installaties wordt het mogelijk om storingen en defecten te voorkomen. Wanneer een installatie afwijkingen vertoont, verstuurt InsiteView® een melding hiervan. Hierdoor kan er actief worden geanticipeerd op mogelijk onderhoud of vervanging van de installaties. Uw onderhoud wordt hiermee planbaar en voorkomt dat u onverwacht voor onaangenaam hoge kosten komt te staan wanneer een installatie een storing heeft of zelfs defect gaat. Daarnaast ondervindt uw gebouwgebruiker geen nadelige effecten van installaties die niet (optimaal) werken: denk bijvoorbeeld aan een verwarming die het niet meer doet midden in de winter.

Voor de gebruiker van het gebouw is er nog een groot comfort voordeel, namelijk: iedere ruimte kan naar de wensen van de gebruiker worden ingericht. Denk hierbij aan de zonwering, lichten of de temperatuur in de ruimte (uiteraard met een maximum). Tegelijkertijd levert dit een kostenbesparing op, omdat in de ruimtes die niet worden gebruikt ook geen energie wordt verbruikt.

Deze diensten worden standaard geleverd met het InsiteView® pakket.

Offerte aanvragen, vragen, ideeën of opmerkingen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.